osCommerce
 |  Home  |  Zoeken  |  Verhuur afdeling  |  Vraag&aanbod  |  Referenties  |  Nieuws  |  Outlet verkoop  |  Contact  |  Facebook  | 
 | Hoofdpagina » Winkel » Privacyverklaring |  Uw klantgegevens  |  Winkelmandje  |  Afrekenen   

Privacyverklaring

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en werken daarom ook volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Samengevat betekent dit het volgende voor u:

De G&L Techniek medewerkers respecteren uiteraard uw recht op privacy en houden uw persoonsgegevens geheim.
Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend ten behoeve van het aan u leveren van bestellingen en diensten.
Wij verstrekken uw persoonlijke informatie dus nooit aan derden, tenzij wij dat wettelijk verplicht zijn.

Als klant heeft en behoudt u het recht om uw gegevens per direct te laten verwijderen uit ons systeem. Hiervoor kunt u ons mailen of bellen.

Onderaan deze pagina vindt u ons Privacy statement en cookies beleid uitgebreider.

Copyright
Als u, zonder schriftelijke toestemming vooraf, informatie van onze website overneemt en of op enigerlei wijze verspreid maakt u mogelijkerwijs inbreuk op copyright van derden. Het is daarom niet toegestaan welke informatie dan ook zonder schriftelijke toestemming over te nemen van onze website. Voor het ontwerp van de website zelf en enkele fotos geldt het copyright van G&L Techniek.


Bedrijfsinfo:

Wat doet G&L techniek....
  • Verhuur korte en langere periodes van alle geluids - licht - opname en video-apparatuur.
  • Verkoop, onderhoud en installatie van professionele geluids en lichtapparatuur, ringleidingen en 100 volt installaties.
  • Ontwerpen en inrichten van objecten waarbij audio, video en licht is benodigd.
  • Alle toepassingen van led verlichting in de retail, amusement & architectuur.
  • Voorzieningen op pretparken,(vak)beurzen en multimedia bedrijfspresentaties.
  • Onderhoud en reparatie van bestaande installaties.
  • Complete verzorging van alle soorten evenementen met gespecialiseerde medewerkers.
  • Tourmanagement voor langlopende producties.
  • Verlonen van allround en freelance theater & toneeltechnicie.
  • Bouw en ombouw bekabeling of andere technische voorzieningen.
  • Adviezen voor geluidsisolatie en bouwkundige voorzieningen hiervoor.
  • DB Metingen en inregelen horeca-limiters alsmede ringleidingen.
  • Locatieopnames op harddisk recording en complete liveregistraties
  • Uiteraard doen we dit niet alles geheel zelfstandig, maar met hulp van deskundige partners.

    Over G&L Techniek:...
  • Wij zijn gevestigd in de waterpoortstad Sneek in de provincie Friesland.
  • Sinds 1980 zijn wij actief in de professionele verhuursector.
  • Als een van de eerste friese bedrijven in deze sector profileerde wij ons duidelijk op internet.
  • In tegenstelling tot veel van onze collega bedrijven hebben wij een ruime keus uit betrouwbare merken.

  • Waarin onderscheiden wij ons ?
  • Wij houden het eenvoudig, maken weinig overheadkosten, houden van korte lijnen, en een persoonlijke behandeling.
  • Wij leveren uitsluitend betrouwbare merkapparatuur met een lange levensduur.
  • Wij selecteren & adviseren van de vele merken alleen de kwaliteits producten, dat is bij ons belangerijker dan een hoge omzet.
  • Wij beperken ons uitsluitend tot de vakgebieden waar we voldoende kennis over bezitten.
  • Wij hebben een minimale voorraad en daardoor lage opslagkosten.
  • Wij hebben geen dure reclamecampagnes.
  • Wij hebben een betrouwbaar netwerk van leveranciers en partners die snel kunnen leveren.
  • Wij weten waar we voordelig kunnen inkopen met behoud van goede service.
  • Wij houden nauwlettend de Europese markt in de gaten.




    Telefoon / Fax / E-mail-adressen en verdere informatie...
    Adres Schaepmanstraat 3, 8603 AW Sneek
    (Bezoek UITSLUITEND op afspraak )
    Telefoon: 0515-423030
    EG-VAT: NL.1193.78.310.B01
    K.v.K. Leeuwarden 01067351
    Iban NL54INGB0006931929
    Bic INGBNL2A
    E-mail info(apestaart)geluid-licht.nl
    verkoop(apestaart)geluid-licht.nl
    verhuur(apestaart)geluid-licht.nl




    Privacy statement en cookies Mei 2018

    Algemene informatie over het Privacy statement en Cookie Verklaring

    In het kader van de uitvoering van onze dienstverlening, kunnen wij direct of indirect persoonsgegevens van jou, als gebruiker van onze dienst(en), verwerken. G&L Techniek kan worden aangewezen als verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens in dat verband. In dit Privacy statement staat hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij verwerken jouw persoonsgegevens volgens de regels van de Nederlandse privacy wet- en regelgeving.

    Wanneer er een koopovereenkomst tot stand komt tussen jou en de webshop via het platform van G&L Techniek, zal ook de webwinkel jouw persoonsgegevens verwerken en als zodanig als verantwoordelijke kwalificeren.

    Typen persoonsgegevens

    Om bepaalde diensten te kunnen aanbieden, worden door G&L Techniek persoonsgegevens verwerkt. Het gaat dan onder meer om gegevens die actief worden verstrekt, zoals: geslacht, e-mailadres, telefoonnummer. Daarnaast worden gegevens verwerkt die passief worden verstrekt, zoals je IP-adres. 

    Wij gebruiken deze gegevens om statistieken en analyses te maken over het gebruik van onze website, om het gebruiksgemak voor jou als bezoeker te verbeteren, om relevante advertenties te tonen en de prestaties van onze website te optimaliseren. Wij zullen niet meer persoonsgegevens verzamelen dan redelijkerwijs nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren en/of voor de in dit Privacy beleid beschreven doeleinden.

    Doeleinden voor verwerking door G&L Techniek

    G&L Techniek kan jouw persoonsgegevens gebruiken om een bestelling bij onze webwinkels te faciliteren en de inhoud van je winkelwagen bij te houden. Als het noodzakelijk is worden je NAW- en contactgegevens doorgestuurd aan de webwinkel ten behoeve van de bevestiging en/of levering van je bestelling. G&L Techniek kan jouw persoonsgegevens ook gebruiken om contact met je op te nemen, voor een evaluatie van haar dienst(en) of naar aanleiding van een door jou ingediende klacht. G&L Techniek kan je gegevens ook verstrekken aan haar klantenservice.

    Als je jezelf hebt aangemeld voor een G&L Techniek nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van vernieuwingen en/of wijzigingen in onze dienst(en) en ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief. Als je niet (meer) wilt dat je persoonsgegevens worden gebruikt voor marketingactiviteiten, dan kun je ons dat laten weten. Dat kan via info@geluid-licht.nl. Wij zorgen dan dat je geen marketinguitingen meer van ons ontvangt.

    Als je meedoet aan een eventuele prijsvraag of actie, vragen wij ook om je persoonsgegevens. Zo kunnen wij de gegevens van de deelnemers bijhouden, de winnaars aanschrijven en zo meten we ook de respons op de actie. Na afloop van de actie worden je gegevens weer verwijderd, tenzij je je ook hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

    Bewaren van persoonsgegevens

    Wij zullen jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor verwerkelijking van de doeleinden waarvoor we de gegevens verkregen, of voor de termijn waarvoor je ons toestemming hebt gegeven.

    Wijze waarop persoonsgegevens worden verwerkt

    G&L Techniek verwerkt persoonsgegevens volgens de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

    Wij zullen persoonsgegevens niet verkopen of verstrekken aan derden, behalve als dat noodzakelijk is voor het plaatsen van je bestelling, het verwerken van de betaling, het kunnen doen van een aanbieding omdat je favoriete merken hebt aangegeven of indien dit wettelijk verplicht is.

    Advertenties van derden en cookies

    Om de website (en app) zo optimaal mogelijk te laten functioneren en om bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt G&L Techniek gebruik van cookies.

    In dit kader worden gegevens omtrent je bezoek aan onze website en app verzameld, zoals bezoekfrequentie, browsertype, bezochte pagina en duur van het bezoek. Deze informatie gebruikt G&L Techniek om de gebruikersvriendelijkheid van de website en app te bevorderen.

    Vragen of klachten over webshops of over G&L Techniek zelf

    Indien er vragen of klachten zijn over webshops of over G&L Techniek zelf, dan kan er contact worden opgenomen via het G&L Techniek emailadres info@geluid-licht.nl. De data van de consument wordt daarbij ook vertrouwelijk behandeld.

    Beveiliging en bescherming van

    Wij vinden de bescherming van jouw persoonsgegevens belangrijk en zullen passende technische en organisatorische maatregelen treffen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, misbruik en ander onrechtmatig gebruik. Omdat geen enkel IT systeem 100% beveiligd kan zijn, kunnen wij de veiligheid van jouw persoonsgegevens die je aan ons verstrekt helaas niet voor 100% garanderen.

    Recht op inzage, correctie en verwijdering

    Jij hebt het recht om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in te zien en/of om te controleren of deze juist zijn. Dat kan door ons een e-mail te sturen. Wij zullen je dan schriftelijk of per e-mail, zo snel mogelijk, een overzicht toesturen van alle persoonsgegevens die wij van jou hebben. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. G&L Techniek behoudt zich het recht voor om hier de wettelijk toegestane vergoeding per aanvraag voor in rekening te brengen.

    Je hebt tevens de mogelijkheid om ons schriftelijk of per e-mail te verzoeken je persoonsgegevens geheel te verwijderen. Wij zullen een dergelijk verzoek zo snel mogelijk doorvoeren.

    Aanpassingen Privacy statement

    Om ontwikkelingen in wet- en regelgeving of in de diensten van G&L Techniek te kunnen verwerken, behoudt G&L Techniek zich het recht voor om de inhoud van dit Privacy statement aan te passen. G&L Techniek adviseert je daarom dit regelmatig te raadplegen.

    G&L Techniek Cookieverklaring

    In het kader van de uitvoering van onze dienstverlening maakt gebruik van cookies. Wij plaatsen cookies met inachtneming van de Nederlandse wet- en regelgeving. Ook derde partijen kunnen cookies achterlaten op het moment dat je de website van G&L Techniek bezoekt. In deze cookieverklaring lichten wij toe wat cookies zijn en hoe wij ze gebruiken.

    Wat zijn cookies

    Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer, mobiele telefoon of tablet wordt gestuurd. Op het moment dat je onze website opent, geef je toestemming aan G&L Techniek om haar cookie beleid toe te passen.

    Naast cookies kunnen er ook webbeacons worden geplaatst bij een bezoek aan G&L Techniek. Dit zijn kleine grafische afbeeldingen op een webpagina die verborgen zijn voor de gebruiker.

    Verder kunnen we gebruik maken van JavaScript. Dit is een programma dat op de gebruikte apparatuur worden geplaatst en vanaf daar wordt uitgevoerd.

    Toestemming

    Op het moment dat je van de website gebruik maakt, stem je in met het plaatsen van cookies op het door jou gebruikte instrument. Deze toestemming geldt voor de duur van 6 maanden, of tot het moment waarop je alle geplaatste cookies wist. G&L Techniek raadt aan om cookies te accepteren, omdat je hiermee voor 6 maanden direct ingelogd blijft in G&L Techniek, wat shoppen extra makkelijk maakt. Na die 6 maanden ben je automatisch uitgelogd, je kunt dan opnieuw inloggen (en een cokie aanmaken) door een product te kopen of via email in te loggen.

    Werking van cookies, webbeacons en javascripts

    Met behulp van cookies worden jouw voorkeuren en de door jou gedeelde informatie onthouden. Dit is onder meer om het gebruikersgemak van de website te vergroten. Zo hoef je niet steeds opnieuw je gegevens in te voeren, onthouden we welke producten je in je winkelwagen hebt liggen en zie je alleen voor jou relevante advertenties.

    Verder kunnen we bepaalde gegevens bijhouden voor statistische doeleinden. Zo weten we onder meer hoe je op onze site bent belandt (direct of via een andere website), naar welke producten het meest wordt gezocht en op welke producten het meest wordt geklikt.

    Ook worden cookies gebruikt om op het moment dat je andere internetsites bezoekt advertenties aan je te laten zien. Deze kunnen afkomstig zijn G&L Techniek of van derden. Hiervoor onthouden cookies bijvoorbeeld naar welke producten je gezocht hebt op onze site.

    Webbeacons meten bezoek en gebruik van de webpagina waarop ze zijn geplaatst.

    JavaScripts maken dat G&L Techniek kan vaststellen waar jij je bevindt op de website en welke acties je uitvoert. Op deze manier krijgen wij beter inzicht in het gebruik van onze site, jouw gedrag als bezoeker en kunnen wij onze website optimaliseren.

    Soorten cookies

    Er zijn verschillende categorieen cookies die door G&L Techniek gebruikt worden. Ook de wet maakt hier onderscheid in. Hierna volgt een korte toelichting.

    Analytische cookies

    Deze cookies maken het mogelijk dat op geheel geanonimiseerd het gebruikersgedrag van bezoekers van de website wordt bijgehouden. Op basis daarvan worden analyses gemaakt die uiteindelijk ertoe bijdragen dat de website aansluit op de wensen van de gebruikers. De impact van deze cookies op de privacy van de gebruiker is dermate gering dat daarvoor geen toestemming is vereist. Overigens worden deze cookies ook door derden geplaatst en verwerkt ten behoeve van G&L Techniek.

    Functionele cookies

    Deze cookies zorgen ervoor dat de website werkt zoals het hoort en bepaalde gegevens of voorkeursinstellingen niet bij elk bezoek opnieuw hoeven worden ingevoerd. Ook voor deze cookies geldt dat ze geringe inbreuk maken op de privacy van gebruikers zodat hiervoor geen voorafgaande toestemming is vereist.

    Tracking cookies

    Met tracking cookies wordt het surfgedrag van gebruikers van de website gevolgd. Met de gegevens worden onder meer analyses gemaakt voor verbetering en optimalisatie van de website. Ook kan de daarmee door G&L Techniek en derden verzamelde informatie gebruikt worden voor plaatsing van advertenties. Door gebruik te maken van de website zoals aangegeven in de melding stemt de gebruiker in met plaatsing van deze cookies.

    Social Media cookies

    Van verschillende social media websites zijn buttons te gebruiken op onze website. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van cookies van deze social media websites. Voor gebruik van deze cookies en de daarmee verkregen informatie door de social media websites verwijst G&L Techniek naar de cookiestatements van deze partijen. Door gebruik te maken van de website van G&L Techniek zoals aangegeven in de cookiemelding stemt de gebruiker in met plaatsing van deze cookies.

    Profiling cookies

    Om wellicht op een gegeven moment advertenties te kunnen tonen die voor gebruikers van de website relevant zijn, kunnen G&L Techniek en derde partijen cookies plaatsen die informatie verzamelen op basis van voorafgaande bezoeken van de gebruiker op verschillende websites. Door gebruik te maken van de website van G&L Techniek zoals aangegeven in de cookiemelding stemt de gebruiker in met plaatsing van deze cookies.

    Affiliate cookies

    Deze cookies verschaffen informatie over de effectiviteit van een getoonde advertentie; de cookie houdt bij of een conversie is gedaan naar aanleiding van een getoonde advertentie. Op grond van deze informatie kan de adverteerder van de desbetreffende advertentie beloond worden De impact van deze cookies op de privacy van de gebruiker is dermate gering dat daarvoor geen toestemming is vereist. Wellicht gaat G&L Techniek in de toekomst van dit soort cookies gebruik maken.

    Overig

    Door de werking van internet kan G&L Techniek niet steeds controleren welke cookies er worden geplaatst door derde partijen via onze website. Dat betekent dat de lijst van cookies die wij gebruiken niet steeds actueel is of dat er cookies met andere doelen worden geplaatst dan hiervoor omschreven. Mocht dit het geval zijn en mocht je dat opmerken dan stellen wij het zeer op prijs als je ons daarvan op de hoogte brengt.

    Uitzetten van cookies

    Zet je cookies uit, dan worden bepaalde functionele cookies nog steeds geplaatst om dat anders het bezoeken van de website niet mogelijk is. Verder zul je steeds opnieuw je instellingen zoals gebruikersnaam en wachtwoord moeten invoeren.

    Instructies voor het aanpassen van de instellingen van je browser om het gebruik van cookies aan te passen en bestaande cookies te verwijderen van je computer vind je in de toolbar van de door jou gebruikte webbrowser.

    Cookies van derden

    G&L Techniek is niet verantwoordelijk voor wat een derde doet met de informatie die zij ophalen met een cookie die zij bij bezoek aan onze site plaatsen bij jou. G&L Techniek kan je alleen maar aanbevelen om de cookiestatement van deze partij te bekijken en als je hiermee niet kunt of wilt instemmen de cookies van deze partij te blokkeren.

    Persoonsgegevens

    Voor zover G&L Techniek je persoonsgegevens verzamelt door gebruikmaking van cookies is daarop ons privacystatement van toepassing. G&L Techniek adviseert je dit goed door te nemen.

    Aanpassingen Cookieverklaring

    Om ontwikkelingen in wet- en regelgeving of in de diensten van G&L Techniek te kunnen verwerken, behoudt G&L Techniek zich het recht voor om de inhoud van dit Cookiestatement aan te passen. G&L Techniek adviseert je daarom dit regelmatig te raadplegen.

  • Volgende
    Snelzoeken
     
    Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
    Geavanceerd zoeken
    ASSORTIMENT
    OUTLET/B-stock (45)
    Aanbieding GELUID (35)
    Occasions (59)
    Aanbieding LICHT (35)
    Luidsprekers (296)
    Line-Array (76)
    crossover & processor (29)
    Versterkers (106)
    Mengtafels (118)
    Studioapparatuur (69)
    Microfoons (275)
    100 volt systemen (152)
    Ringleidingen (22)
    Bekabeling (64)
    In-earr (69)
    Randapparatuur (61)
    DJ-Gear (26)
    Flight-cases (39)
    Meetapparatuur (6)
    Stroomdistributie (42)
    Led-verlichting (169)
    Dimmers (39)
    Licht-Regietafels (68)
    Theaterspots (123)
    Lampen (23)
    Video (44)
    Rookmachines (12)
    Truss & Rigging (172)
    Bewegend (LED) licht (22)
    Aanbiedingen (5)
    Nieuwe artikelen
    Ga naar:
    Fabrikanten
    Login
    E-Mail Address:

    Password:


    Paswoord vergeten ?
    Nieuw Account
    0 items

    Cameo ZENIT W300 21 x 15 W Outdoor LED Wash Light

    Cameo ZENIT W300 21 x 15 W Outdoor LED Wash Light

    €1.055,00
    Vraag naar onze kortingsstructuur bij meerdere aan...


    ______________________

    Cameo ZENIT Z120 G2 Professional Zoom PAR IP65

    Cameo ZENIT Z120 G2 Professional Zoom PAR IP65

    €640,00
    Following the hugely successful ZENIT® Z 120, Cam...


    ______________________

    Cameo OPUS S5 Spot Moving Head

    Cameo OPUS S5 Spot Moving Head

    €3.900,00
    Illuminating stages with brilliant, lively colours...


    ______________________

    Cameo AZOR B1 LED Beam Moving Head

    Cameo AZOR B1 LED Beam Moving Head

    €1.315,00
    The Cameo AZOR B1 is a powerful Beam Moving Head f...


    ______________________

    Cameo D FORCE 5000. RGB Professional Pure Diode Show Laser

    Cameo D FORCE 5000.  RGB Professional Pure Diode Show Laser

    Mail voor prijs
    Nog een beschikbaar: GEBRUIK laser is geheel voo...


    ______________________

    Cameo WOOKIE 400 RGB Animation Laser 400mW RGB

    Cameo WOOKIE 400 RGB Animation Laser 400mW RGB

    €215,00
    Nog DRIE beschikbaar: GEBRUIK laser is geheel vo...


    ______________________

    Cameo F2 FC Professional High-Power Fresnel with RGBW LED

    Cameo F2 FC Professional High-Power Fresnel with RGBW LED

    Mail voor prijs
    An abundance of vibrant colours, countless shades ...


    ______________________

    Cameo F2 D Daylight LED Fresnel Spot Light

    Cameo F2 D Daylight LED Fresnel Spot Light

    Mail voor prijs
    The Cameo F2 D is a professional Fresnel light wit...


    ______________________

    Cameo F2 T LED Tungsten Fresnel Spot Light

    Cameo F2 T LED Tungsten Fresnel Spot Light

    Mail voor prijs
    The Cameo F2 T is a professional Fresnel light wit...


    ______________________

    IMG Stage Line STA-2200DSP Amplifier

    IMG Stage Line STA-2200DSP  Amplifier

    Mail voor prijs
    De STA DSP versterker series zijn zeer krachtige 2...


    ______________________
      

    Copyright © 2018 G&L Techniek
    Powered by Oscommerce