Wie zijn we

Ons website-adres is: https://www.geluidenlichtshop.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Bedrijfsinfo & Privacy

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en werken daarom ook volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Samengevat betekent dit het volgende voor u:

De G&L Techniek medewerkers respecteren uiteraard uw recht op privacy en houden uw persoonsgegevens geheim.
Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend ten behoeve van het aan u leveren van bestellingen en diensten.
Wij verstrekken uw persoonlijke informatie dus nooit aan derden, tenzij wij dat wettelijk verplicht zijn.

Als klant heeft en behoudt u het recht om uw gegevens per direct te laten verwijderen uit ons systeem. Hiervoor kunt u ons mailen of bellen.

Onderaan deze pagina vindt u ons Privacy statement en cookies beleid uitgebreider.

Copyright
Als u, zonder schriftelijke toestemming vooraf, informatie van onze website overneemt en of op enigerlei wijze verspreid maakt u mogelijkerwijs inbreuk op copyright van derden. Het is daarom niet toegestaan welke informatie dan ook zonder schriftelijke toestemming over te nemen van onze website. Voor het ontwerp van de website zelf en enkele fotos geldt het copyright van G&L Techniek.


Bedrijfsinfo:

Wat doet G&L techniek….Verhuur korte en langere periodes van alle geluids – licht – opname en video-apparatuur.Verkoop, onderhoud en installatie van professionele geluids en lichtapparatuur, ringleidingen en 100 volt installaties.Ontwerpen en inrichten van objecten waarbij audio, video en licht is benodigd.Alle toepassingen van led verlichting in de retail, amusement & architectuur.Voorzieningen op pretparken,(vak)beurzen en multimedia bedrijfspresentaties.Onderhoud en reparatie van bestaande installaties.Complete verzorging van alle soorten evenementen met gespecialiseerde medewerkers.Tourmanagement voor langlopende producties.Verlonen van allround en freelance theater & toneeltechnicie.Bouw en ombouw bekabeling of andere technische voorzieningen.Adviezen voor geluidsisolatie en bouwkundige voorzieningen hiervoor.DB Metingen en inregelen horeca-limiters alsmede ringleidingen.Locatieopnames op harddisk recording en complete liveregistratiesUiteraard doen we dit niet alles geheel zelfstandig, maar met hulp van deskundige partners.

Over G&L Techniek:…Wij zijn gevestigd in de waterpoortstad Sneek in de provincie Friesland.Sinds 1980 zijn wij actief in de professionele verhuursector.Als een van de eerste friese bedrijven in deze sector profileerde wij ons duidelijk op internet.In tegenstelling tot veel van onze collega bedrijven hebben wij een ruime keus uit betrouwbare merken.
Waarin onderscheiden wij ons ?
Wij houden het eenvoudig, maken weinig overheadkosten, houden van korte lijnen, en een persoonlijke behandeling.Wij leveren uitsluitend betrouwbare merkapparatuur met een lange levensduur.Wij selecteren & adviseren van de vele merken alleen de kwaliteits producten, dat is bij ons belangerijker dan een hoge omzet.Wij beperken ons uitsluitend tot de vakgebieden waar we voldoende kennis over bezitten.Wij hebben een minimale voorraad en daardoor lage opslagkosten.Wij hebben geen dure reclamecampagnes.Wij hebben een betrouwbaar netwerk van leveranciers en partners die snel kunnen leveren.Wij weten waar we voordelig kunnen inkopen met behoud van goede service.Wij houden nauwlettend de Europese markt in de gaten.

Telefoon / Fax / E-mail-adressen en verdere informatie…
AdresSchaepmanstraat 3, 8603 AW Sneek
(Bezoek UITSLUITEND op afspraak )
Telefoon:0515-423030
EG-VAT:NL.1193.78.310.B01
K.v.K.Leeuwarden 01067351
IbanNL54INGB0006931929
BicINGBNL2A
E-mailinfo(apestaart)geluid-licht.nlverkoop(apestaart)geluid-licht.nlverhuur(apestaart)geluid-licht.nl

Privacy statement en cookies Mei 2018

Algemene informatie over het Privacy statement en Cookie Verklaring

In het kader van de uitvoering van onze dienstverlening, kunnen wij direct of indirect persoonsgegevens van jou, als gebruiker van onze dienst(en), verwerken. G&L Techniek kan worden aangewezen als verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens in dat verband. In dit Privacy statement staat hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij verwerken jouw persoonsgegevens volgens de regels van de Nederlandse privacy wet- en regelgeving.

Wanneer er een koopovereenkomst tot stand komt tussen jou en de webshop via het platform van G&L Techniek, zal ook de webwinkel jouw persoonsgegevens verwerken en als zodanig als verantwoordelijke kwalificeren.

Typen persoonsgegevens

Om bepaalde diensten te kunnen aanbieden, worden door G&L Techniek persoonsgegevens verwerkt. Het gaat dan onder meer om gegevens die actief worden verstrekt, zoals: geslacht, e-mailadres, telefoonnummer. Daarnaast worden gegevens verwerkt die passief worden verstrekt, zoals je IP-adres. 

Wij gebruiken deze gegevens om statistieken en analyses te maken over het gebruik van onze website, om het gebruiksgemak voor jou als bezoeker te verbeteren, om relevante advertenties te tonen en de prestaties van onze website te optimaliseren. Wij zullen niet meer persoonsgegevens verzamelen dan redelijkerwijs nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren en/of voor de in dit Privacy beleid beschreven doeleinden.

Doeleinden voor verwerking door G&L Techniek

G&L Techniek kan jouw persoonsgegevens gebruiken om een bestelling bij onze webwinkels te faciliteren en de inhoud van je winkelwagen bij te houden. Als het noodzakelijk is worden je NAW- en contactgegevens doorgestuurd aan de webwinkel ten behoeve van de bevestiging en/of levering van je bestelling. G&L Techniek kan jouw persoonsgegevens ook gebruiken om contact met je op te nemen, voor een evaluatie van haar dienst(en) of naar aanleiding van een door jou ingediende klacht. G&L Techniek kan je gegevens ook verstrekken aan haar klantenservice.

Als je jezelf hebt aangemeld voor een G&L Techniek nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van vernieuwingen en/of wijzigingen in onze dienst(en) en ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief. Als je niet (meer) wilt dat je persoonsgegevens worden gebruikt voor marketingactiviteiten, dan kun je ons dat laten weten. Dat kan via info@geluid-licht.nl. Wij zorgen dan dat je geen marketinguitingen meer van ons ontvangt.

Als je meedoet aan een eventuele prijsvraag of actie, vragen wij ook om je persoonsgegevens. Zo kunnen wij de gegevens van de deelnemers bijhouden, de winnaars aanschrijven en zo meten we ook de respons op de actie. Na afloop van de actie worden je gegevens weer verwijderd, tenzij je je ook hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Bewaren van persoonsgegevens

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor verwerkelijking van de doeleinden waarvoor we de gegevens verkregen, of voor de termijn waarvoor je ons toestemming hebt gegeven.

Wijze waarop persoonsgegevens worden verwerkt

G&L Techniek verwerkt persoonsgegevens volgens de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Wij zullen persoonsgegevens niet verkopen of verstrekken aan derden, behalve als dat noodzakelijk is voor het plaatsen van je bestelling, het verwerken van de betaling, het kunnen doen van een aanbieding omdat je favoriete merken hebt aangegeven of indien dit wettelijk verplicht is.

Advertenties van derden en cookies

Om de website (en app) zo optimaal mogelijk te laten functioneren en om bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt G&L Techniek gebruik van cookies.

In dit kader worden gegevens omtrent je bezoek aan onze website en app verzameld, zoals bezoekfrequentie, browsertype, bezochte pagina en duur van het bezoek. Deze informatie gebruikt G&L Techniek om de gebruikersvriendelijkheid van de website en app te bevorderen.

Vragen of klachten over webshops of over G&L Techniek zelf

Indien er vragen of klachten zijn over webshops of over G&L Techniek zelf, dan kan er contact worden opgenomen via het G&L Techniek emailadres info@geluid-licht.nl. De data van de consument wordt daarbij ook vertrouwelijk behandeld.

Beveiliging en bescherming van

Wij vinden de bescherming van jouw persoonsgegevens belangrijk en zullen passende technische en organisatorische maatregelen treffen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, misbruik en ander onrechtmatig gebruik. Omdat geen enkel IT systeem 100% beveiligd kan zijn, kunnen wij de veiligheid van jouw persoonsgegevens die je aan ons verstrekt helaas niet voor 100% garanderen.

Recht op inzage, correctie en verwijdering

Jij hebt het recht om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in te zien en/of om te controleren of deze juist zijn. Dat kan door ons een e-mail te sturen. Wij zullen je dan schriftelijk of per e-mail, zo snel mogelijk, een overzicht toesturen van alle persoonsgegevens die wij van jou hebben. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. G&L Techniek behoudt zich het recht voor om hier de wettelijk toegestane vergoeding per aanvraag voor in rekening te brengen.

Je hebt tevens de mogelijkheid om ons schriftelijk of per e-mail te verzoeken je persoonsgegevens geheel te verwijderen. Wij zullen een dergelijk verzoek zo snel mogelijk doorvoeren.

Aanpassingen Privacy statement

Om ontwikkelingen in wet- en regelgeving of in de diensten van G&L Techniek te kunnen verwerken, behoudt G&L Techniek zich het recht voor om de inhoud van dit Privacy statement aan te passen. G&L Techniek adviseert je daarom dit regelmatig te raadplegen.

G&L Techniek Cookieverklaring

In het kader van de uitvoering van onze dienstverlening maakt gebruik van cookies. Wij plaatsen cookies met inachtneming van de Nederlandse wet- en regelgeving. Ook derde partijen kunnen cookies achterlaten op het moment dat je de website van G&L Techniek bezoekt. In deze cookieverklaring lichten wij toe wat cookies zijn en hoe wij ze gebruiken.

Wat zijn cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer, mobiele telefoon of tablet wordt gestuurd. Op het moment dat je onze website opent, geef je toestemming aan G&L Techniek om haar cookie beleid toe te passen.

Naast cookies kunnen er ook webbeacons worden geplaatst bij een bezoek aan G&L Techniek. Dit zijn kleine grafische afbeeldingen op een webpagina die verborgen zijn voor de gebruiker.

Verder kunnen we gebruik maken van JavaScript. Dit is een programma dat op de gebruikte apparatuur worden geplaatst en vanaf daar wordt uitgevoerd.

Toestemming

Op het moment dat je van de website gebruik maakt, stem je in met het plaatsen van cookies op het door jou gebruikte instrument. Deze toestemming geldt voor de duur van 6 maanden, of tot het moment waarop je alle geplaatste cookies wist. G&L Techniek raadt aan om cookies te accepteren, omdat je hiermee voor 6 maanden direct ingelogd blijft in G&L Techniek, wat shoppen extra makkelijk maakt. Na die 6 maanden ben je automatisch uitgelogd, je kunt dan opnieuw inloggen (en een cokie aanmaken) door een product te kopen of via email in te loggen.

Werking van cookies, webbeacons en javascripts

Met behulp van cookies worden jouw voorkeuren en de door jou gedeelde informatie onthouden. Dit is onder meer om het gebruikersgemak van de website te vergroten. Zo hoef je niet steeds opnieuw je gegevens in te voeren, onthouden we welke producten je in je winkelwagen hebt liggen en zie je alleen voor jou relevante advertenties.

Verder kunnen we bepaalde gegevens bijhouden voor statistische doeleinden. Zo weten we onder meer hoe je op onze site bent belandt (direct of via een andere website), naar welke producten het meest wordt gezocht en op welke producten het meest wordt geklikt.

Ook worden cookies gebruikt om op het moment dat je andere internetsites bezoekt advertenties aan je te laten zien. Deze kunnen afkomstig zijn G&L Techniek of van derden. Hiervoor onthouden cookies bijvoorbeeld naar welke producten je gezocht hebt op onze site.

Webbeacons meten bezoek en gebruik van de webpagina waarop ze zijn geplaatst.

JavaScripts maken dat G&L Techniek kan vaststellen waar jij je bevindt op de website en welke acties je uitvoert. Op deze manier krijgen wij beter inzicht in het gebruik van onze site, jouw gedrag als bezoeker en kunnen wij onze website optimaliseren.

Soorten cookies

Er zijn verschillende categorieen cookies die door G&L Techniek gebruikt worden. Ook de wet maakt hier onderscheid in. Hierna volgt een korte toelichting.

Analytische cookies

Deze cookies maken het mogelijk dat op geheel geanonimiseerd het gebruikersgedrag van bezoekers van de website wordt bijgehouden. Op basis daarvan worden analyses gemaakt die uiteindelijk ertoe bijdragen dat de website aansluit op de wensen van de gebruikers. De impact van deze cookies op de privacy van de gebruiker is dermate gering dat daarvoor geen toestemming is vereist. Overigens worden deze cookies ook door derden geplaatst en verwerkt ten behoeve van G&L Techniek.

Functionele cookies

Deze cookies zorgen ervoor dat de website werkt zoals het hoort en bepaalde gegevens of voorkeursinstellingen niet bij elk bezoek opnieuw hoeven worden ingevoerd. Ook voor deze cookies geldt dat ze geringe inbreuk maken op de privacy van gebruikers zodat hiervoor geen voorafgaande toestemming is vereist.

Tracking cookies

Met tracking cookies wordt het surfgedrag van gebruikers van de website gevolgd. Met de gegevens worden onder meer analyses gemaakt voor verbetering en optimalisatie van de website. Ook kan de daarmee door G&L Techniek en derden verzamelde informatie gebruikt worden voor plaatsing van advertenties. Door gebruik te maken van de website zoals aangegeven in de melding stemt de gebruiker in met plaatsing van deze cookies.

Social Media cookies

Van verschillende social media websites zijn buttons te gebruiken op onze website. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van cookies van deze social media websites. Voor gebruik van deze cookies en de daarmee verkregen informatie door de social media websites verwijst G&L Techniek naar de cookiestatements van deze partijen. Door gebruik te maken van de website van G&L Techniek zoals aangegeven in de cookiemelding stemt de gebruiker in met plaatsing van deze cookies.

Profiling cookies

Om wellicht op een gegeven moment advertenties te kunnen tonen die voor gebruikers van de website relevant zijn, kunnen G&L Techniek en derde partijen cookies plaatsen die informatie verzamelen op basis van voorafgaande bezoeken van de gebruiker op verschillende websites. Door gebruik te maken van de website van G&L Techniek zoals aangegeven in de cookiemelding stemt de gebruiker in met plaatsing van deze cookies.

Affiliate cookies

Deze cookies verschaffen informatie over de effectiviteit van een getoonde advertentie; de cookie houdt bij of een conversie is gedaan naar aanleiding van een getoonde advertentie. Op grond van deze informatie kan de adverteerder van de desbetreffende advertentie beloond worden De impact van deze cookies op de privacy van de gebruiker is dermate gering dat daarvoor geen toestemming is vereist. Wellicht gaat G&L Techniek in de toekomst van dit soort cookies gebruik maken.

Overig

Door de werking van internet kan G&L Techniek niet steeds controleren welke cookies er worden geplaatst door derde partijen via onze website. Dat betekent dat de lijst van cookies die wij gebruiken niet steeds actueel is of dat er cookies met andere doelen worden geplaatst dan hiervoor omschreven. Mocht dit het geval zijn en mocht je dat opmerken dan stellen wij het zeer op prijs als je ons daarvan op de hoogte brengt.

Uitzetten van cookies

Zet je cookies uit, dan worden bepaalde functionele cookies nog steeds geplaatst om dat anders het bezoeken van de website niet mogelijk is. Verder zul je steeds opnieuw je instellingen zoals gebruikersnaam en wachtwoord moeten invoeren.

Instructies voor het aanpassen van de instellingen van je browser om het gebruik van cookies aan te passen en bestaande cookies te verwijderen van je computer vind je in de toolbar van de door jou gebruikte webbrowser.

Cookies van derden

G&L Techniek is niet verantwoordelijk voor wat een derde doet met de informatie die zij ophalen met een cookie die zij bij bezoek aan onze site plaatsen bij jou. G&L Techniek kan je alleen maar aanbevelen om de cookiestatement van deze partij te bekijken en als je hiermee niet kunt of wilt instemmen de cookies van deze partij te blokkeren.

Persoonsgegevens

Voor zover G&L Techniek je persoonsgegevens verzamelt door gebruikmaking van cookies is daarop ons privacystatement van toepassing. G&L Techniek adviseert je dit goed door te nemen.

Aanpassingen Cookieverklaring

Om ontwikkelingen in wet- en regelgeving of in de diensten van G&L Techniek te kunnen verwerken, behoudt G&L Techniek zich het recht voor om de inhoud van dit Cookiestatement aan te passen. G&L Techniek adviseert je daarom dit regelmatig te raadplegen.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Met wie we jouw data delen

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.